ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα εκπαιδευσης παρέχεται δωρεάν σε όσους έχουν ακαδημαϊκή σχέση με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (και με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής γενικότερα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις) ήτοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδακτορικοί ερευνητές. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα ενώ το σχετικό ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται δωρεάν από τη Red Hat σε όλους τους εκπαιδευόμενους και είναι στην αγγλική. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμεοι που το παρακολούθησαν επιτυχώς* θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν, όπως φαίνεται και στη φόρμα εγγραφής μπορούν να επιλέξουν μόνο μία από τις δύο θεματικές ενότητες εκπαίδευσης.

Προγραμματίζεται 1 απογευματινή 3ωρη διάλεξη ανά θεματική ενότητα κάθε εβδομάδα ενώ αναφορικά με τις αργίες θα ακολουθηθεί το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Πανεπιστημίου.

Η δομή των διαλέξεων για κάθε αντικείμενο θα είναι 1.5 ώρα θεωρητικής διάλεξης και 1.5 ώρα πρακτικής εξάσκησης.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας Teams του ΠαΔΑ με τη χρήση του Ιδρυματικού λογαριασμού των φοιτητών.

Για τις διαδικασίες που αφορούν στη λήψη πιστοποίησης από τη Red Hat θα πρέπει να επισκεφθούν τους συνδέσμους ( 1 και 2 ) ενώ σχετική ενημέρωση θα γίνεται και από τους εκπαιδευτές του προγράμματος. Οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος δικαιούνται έκπτωση στις διαδικασίες πιστοποίησης κατά 50%.

*η επιτυχής παρακολούθηση προκύπτει από τη συμμετοχή σε περισσότερες από το 80% των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν.